Poljoprivredna zadruga Selčanka

Tvrtka je osnovana 1948. godine pod imenom Poljoprivredna zadruga Selca. Od tada kontinuirano radi do danas. Usklađenjem sa zakonom o zadrugama 1995. godine tvrtka mijenja ime u „Selčanka“ poljoprivredna zadruga.

Saznajte više

Strategija

Da bi postigli zadane ciljeve provodimo sustavnu edukaciju zadrugara i kooperanata, sustavno usavršavamo proizvodni proces, brinemo o zadrugarima i njihovim potrebama, radimo na afirmaciji otoka Brača kao područja izvrsnosti maslinovog ulja, te njegujemo dobre poslovne odnose sa strateškim partnerima PZ Brachia, Uje d.o.o i PZ Marina.

Saznajte više

Vizija

Naša vizija je biti vodeći otkupljivač ekstra djevičanskog maslinovog ulja na otoku Braču i sustavno poboljšanje kvalitete. Naša misija je proizvodnja istog najviše kvalitete temeljena na zadružnoj proizvodnji čija će izvrsnost biti prepoznatljiva.

Saznajte više

Misija

Svoju misiju je, pored zadovoljenja potreba žitelja Selaca za nabavku roba ( u čemu je posebnu ulogu imala u Domovinskom ratu), definirala u preradi maslina, proizvodnji i otkupu ekstra djevičanskog maslinovog ulja. U tome danas postižemo značajne rezultate.

Saznajte više

Kako do nas?

Selca se nalaze na istočnoj strani otoka Brača, te broje oko 600 stanovnika. Najpoznatija su po stoljetnoj tradiciji obrade kamena, te bogatoj kulturnoj baštini. Zahvaljujući zajedništvu mještana Selaca koja se pokazivala kroz povijest ( kamenarska zadruga u 19. stoljeću), 1948. godine osnovana je Poljoprivredna zadruga Selca koja je uspješna i danas. Kontakt podaci: „Selčanka“ poljoprivredna […]

Saznajte više